Asemapaikka

Rauman Meripelastusyhdistyksen asemapaikka sijaitsee Petäjäksessä, osoitteessa Petäjäksentie 234. Asemapaikalla sijaitsevat aluksemme sekä yhdistyksen koulutus- ja kerhotilat.

Asemapaikkana toimii vanha huvila, joka on perusteellisesti remontoitu vuoden 2015 aikana ja otettu käyttöön loppukesästä 2015. Vanha huvila koki remontin aikana perusteellisen kunnostuksen, jossa uusittiin sisätilat, sähköt, hormit, sekä ulkopintoja niin, että se tarjoaa nyt ympärivuotisesti käytössä olevat kokous- ja koulutustilat. Pihalla on sauna jonka edessä palju, vesi wc löytyy erillisestä piharakennuksessa.

 

Nykyinen asemapaikka tarjoaa toiminnallemme oleelliset tilat ja resurssit.

Toiminta on toki aktiivisinta kesä aikaan ja pääasiassa toimitaan aluksilla, mutta talvi on myös tärkeää aikaa niin teoriakoulutuksen kuin muun yhdistystoiminnan osalta. Toimivat ja omassa käytössä olevat kerhotilat helpottavat merkittävästi toiminnan pyörittämistä ja monipuolistavat vapaaehtoisen meripelastuksen toimintaa ja toteuttamista. Olemme esimerkiksi järjestäneet naapuriyhdistyksille yhteisiä viikonlopun mittaisia harjoituksia ja koulutuksia. Näissä tilaisuuksissa asemapaikkamme on tarjonnut riittävät tilat niin muonitukseen, majoitukseen, koulutukseen kuin alusten kiinnittäytymiseen.
Tekninen toteutus: W3 Group